Händer på mässan 2024


Ny Teknik AI Arena

Ny Teknik AI Arena är ett nytt område på årets mässa, fokuserat på industriell digitalisering. Här kan företag diskutera och presentera innovativa lösningar och tekniker för datahantering och analys, vilket ger besökarna en djupare förståelse för data i framtidens industri.

Läs mer om Ny Teknik AI Arena

Workshop med Microsoft

Vill du veta hur Copilot kan bli din AI-assistent på jobbet? Under mässan håller Microsoft dagliga workshops om sin AI-plattform Copilot. Lär dig mer om hur verktyget fungerar, vilka möjligheter som finns och få tips på hur du kan integrera Copilot i ditt dagliga arbete för att öka din effektivitet.

Boka din plats här

Scenprogram

Ta del av konkreta kundfall och den senaste utvecklingen på våra scener. På Automationsscenen diskuteras utmaningar inom automatisering och digitalisering, smarta lösningar, nya affärsmöjligheter och hållbara initiativ.

AI-scenen, som ligger i anslutning till nya AI Arena, uppmärksammar innovation inom AI, digitalisering och cybersäkerhet med fokus på industriella tillämpningar.

Till programmet

KompetensLabbet

KompetensLabbet är en samarbetsplattform för innovativa automationslösningar och workshops. Här presenteras även projektet Production for Future som drivs av Göteborgs Tekniska College med teknologiska innovationer som kollaborativa robotar och flexibel produktion.

Läs mer

Automation Summit

Välkommen till den elfte upplagan av Automation Summit, som genomförs den 9 oktober, på mässans Partnerscen. Med hjälp av inbjudna experter och initierade deltagare från industrin sätter vi fokus på den snabba teknikutvecklingens möjligheter – men även riskerna.
Läs mer »

TankeSMEDJAN Hållbar Produktion

I TankeSMEDJAN Hållbar Produktion kommer du att kunna prova på och uppleva vad industrin måste göra för att nå en mer hållbar produktion. Du kan exempelvis testa datadrivet beslutsfattande med hjälp av AI, prova att samla information, remote, genom att flyga en drönare och automatisera och programmera en cobot. TankeSMEDJAN Hållbar Produktion arrangeras av Sustainability Circle.

Svenska Teknikpriset

I samband med Scanautomatic och ProcessTeknik delas priset Svenska Teknikpriset ut. Priset ämnar uppmärksamma, premiera och belöna företag som gjort ett stort jobb med att förbättra produktionsmöjligheterna inom industrin genom innovation.

Läs mer

Podcast: ”Beyond Tomorrow” live-sänder

I samarbete med Plantvision kommer podden Beyond Tomorrow att bjuda på exklusivt innehåll under mässans alla tre dagar. Det blir intressanta samtal om hur vi tillämpar teknik, automation och digitala verktyg för att förbättra och utveckla produktion och tillverkning. Allt med fokus på att ge dig som lyssnare en tydlig bild av vad som görs och kan göras inom industrin idag. Lyssna på inspelningarna live i monter A03:31.

Läs mer

Studentdagen

Vi välkomnar studenter från universitet, högskolor och yrkeshögskolor en möjlighet att uppleva det senaste inom automationsbranschen. Det är ett ypperligt tillfälle att uppleva teknikens framkant och möta ledande experter. För utställare erbjuder detta en fantastisk plattform att visa upp de senaste innovationerna och knyta kontakter med framtidens talanger.

Läs mer om studentdagen »

Afterwork på Restaurang Twentyfourseven

Ta en paus från mässan och avsluta dagen med oss på en Afterwork på Restaurang Twentyfourseven i lobbybaren vid Torn 3. Kom förbi, mingla med kollegor och knyt nya kontakter i en avslappnad miljö.

Tid: Tisdag 8 okt och onsdag 9 okt. På onsdag höjer vi stämningen ytterligare med DJ som spelar mellan 17.00 och 21.00.

Varmt välkommen – vi ser fram emot att träffa dig där!

Prenumerera på våra nyhetsbrev för senaste nytt