Varför ställa ut?

Träffa över 10 000 beslutsfattare från svensk industri under tre dagar

83 % av våra besökare är helt ansvariga, delaktiga eller rådgivande vid inköp och de söker komponenter, produkter, system och helhetslösningar.

Det är här man gör affärer, träffar nya och gamla kunder, kollegor och själv hämtar inspiration och ny kunskap. Främsta syftet med besöket är att träffa mässans utställare.

Scanautomatic arrangeras parallellt med ProcessTeknik och går för fjärde gången i Göteborg. Två mässor på en mötesplats som snabbt blivit den ledande industrimässan för automation och processteknik i Norden.

Lär av kollegor, inspireras av konkurrenter och träffa nya kunder! Ensam är inte stark, därför samarbetar vi med våra utställare, besökare och flertalet branschorganisationer för att tillsammans skapa en gemensam mötesplats.

Boka monter här »

65%tycker

det är den viktigaste mässan att ställa ut på

89% tycker

besökarkvalitén är bra/mycket bra

62%

säljer produkt/tjänst efter mässan

62% får

50-100+ helt nya leads

Läs besökarrapporten från 2016

Ta del av rapporten här »
Upplev Scanautomatic på mindre än tre minuter:

Utveckling för 2018

Läs mer om vad vi fortsätter satsa på till 2018

Läs mer »

“Vi älskar mässan i Göteborg! Jag ser den som ett flaggskepp, den bästa industrimässan generellt sett. Branschen utvecklas åt rätt håll, här på mässan har vi haft ett enormt tryck!”
Tommy Halvorsen, CEJN Norden


“Årets mässa har varit otroligt bra och vi har fördubblat antalet leads jämfört med 2012! Vi är världsledande när det gäller högflexibel maskinkabel med varumärket Ölflex, både för kraft- och signalöverföring. Vi har fått många intressanta kontakter på årets mässa och är nöjda både med vår egen insats och med mässans utveckling, totalt sett.”
Krister Karlsson, VD, Miltronic Sverige

”Det är jättespännande att få komma hit och se allt intressant och nytt som pågår. Jag tycker att det jag fått se här idag ligger väldigt väl i linje med regeringens strategi, som ju handlar väldigt mycket om att vi ska sätta industrin i finrummet, som Mikael Damberg brukar säga. Men också med väldigt mycket fokus på digitalisering och den omvandling som det innebär”
Statssekreterare Eva Lindström Näringsdepartementet


“Vi säljer komponenter och tjänster till maskinbyggare och elskåpsbyggare. Eftersom vi inte var med förra gången försöker vi hitta de kunder vi missade då. Och hitta nya kunder, förstås. Förhoppningsvis har vi lyckats.”
Vladimir Vujic, försäljningschef, Gycom Nordic