Medverka på Ny Teknik AI Arena - Scanautomatics nya arena för industriell digitalisering och AI

Anslut till framtidens industri på Ny Teknik AI Arena

Varmt välkomna till Ny Teknik AI Arena, placerad i centrum av Scanautomatic och ProcessTeknik. En unik plattform för företag som verkar inom digitalisering, artificiell intelligens och tillhörande teknologiska segment. Detta är arenan för er som vill närma er och skapa kontakt med potentiella kunder inom den tillverkande industrin, med särskilt fokus på automation och processindustri.

En komplett monterlösning som förenklar ert deltagande

På Ny Teknik AI Arena har vi tagit ett steg längre än den traditionella utställningsupplevelsen. Vi förser varje utställare med ett omfattande monterpaket, som är designat för att ni enkelt ska kunna fokusera på det som är viktigast: att visa upp era innovationer och knyta värdefulla affärskontakter. Vårt monterpaket inkluderar en fördefinierad monter och garanterad tid på den intilliggande scenen, vilket ger er en utmärkt möjlighet att presentera ert företag och era lösningar för en engagerad publik.

Djupgående kunskapsdelning och interaktiva demonstrationer

Med fokus på det senaste inom digitalisering och AI, ger Ny Teknik AI Arena er en unik plattform för att demonstrera era produkter och dela insikter med industrins ledande aktörer. Vårt koncept för kunskapsdelning och interaktiva demonstrationer är utformat för att ni ska kunna engagera era besökare, och visa potentialen i era innovationer.

Bygg varaktiga relationer med industrins pionjärer

Att delta i Ny Teknik AI Arena innebär att ni blir en del av ett exklusivt nätverk. Det är en plats där ni kan möta framtida samarbetspartners, dela visioner med andra ledare inom branschen och utforska nya affärsmöjligheter. Vårt event erbjuder en oöverträffad mötesplats för att utbyta idéer och inspireras av branschens mest framåttänkande sinnen.

Visa upp ert företag och stärk ert varumärke

Genom att utnyttja Ny Teknik AI Arenas paketerade monterlösning får ert företag en enastående exponering. Det är en investering i ert varumärkes framtid, där ni inte bara visar upp era teknologiska framsteg utan också bekräftar ert åtagande mot innovation och industriell utveckling.

Boka monter

I monterpaketet ingår:

4 kvm monteryta, ståbord, två barstolar, skärm, el, 15 minuter på scenen, grundavgift/expostart och utställarförsäkring.

Pris: 29 900 kr exkl. moms

Boka monter »