Press och media

Senaste nyheterna och releaserna

Storsatsning på Scanautomatic: skapar en helt ny arena kring AI

Ny Teknik AI Arena blir ett nytt inslag på den ledande industrimässan Scanautomatic i höst. – Jag tror det kan bli en ögonöppnare för många. AI-tåget går nu. De som inte h...

Fyra snabba med Jonas Ewerlöf, Sales Manager på Beckhoff Automation Sverige

I dagens intervju har vi fått möjlighet att prata med Jonas Ewerlöf, Sales Manager på Beckhoff Automation Sverige. Beckhoff är en av utställarna på Scanautomatic 2024 och vi var nyfikna på att få veta mer om produktnyheter och hur de möter utmaningarna inom automationsbranschen. Häng med för en spän...

Fyra snabba med Jennifer Sjögren, Marknadskommunikatör på OEM Automatic

I dagens fyra snabba pratade vi med Jennifer Sjögren, marknadskommunikatör på OEM Automatic – en av utställarna på Scanautomatic 2024 för att tar reda varför de valde a...

Pressreleaser från utställare

Läs releaser »

Kontaktperson

Stefan Engelbrektsson
Affärsansvarig för Scanautomatic
E-post: [email protected]
Tel: +46 31-750 89 44

Bilder från Scanautomatic 2022

Logotyper

Logotyp i PNG-format

Logotyp i PNG-gormat (Vit)

Logotyp i EPS-format

Vilken fil ska jag välja?

EPS
Passar om du använder t.ex. Illustrator, Photoshop, InDesign eller annat rit-, layout- eller bildredigeringsprogram.

PNG
Passar till webb-publicering och till t.ex. Word, Excel, PowerPoint eller annat ordbehandlings-, kalkyl- eller presentationsprogram.


Pressbilder

Bilderna i Svenska Mässans bildarkiv är fria endast för redaktionell publicering, journalistiskt bakgrundsmaterial eller marknadsföring för Scanautomatic på Svenska Mässan. Ange källan samt fotografens namn. Saknas fotografens namn ange källa Svenska Mässan.

Pressackreditering

Du som är journalist, fotograf eller har ett likvärdigt redaktionellt uppdrag är välkommen att ansöka om pressackreditering till Scanautomatic. Ansökan ska göras i förväg och besked om beviljad ackreditering meddelas tidigast två veckor innan mässan öppnar.

I ansökan behöver du beskriva ditt uppdrag samt var vi kommer kunna ta del av det publicerade materialet, tryckt eller digitalt. Detsamma gäller för dig som är bloggare eller har stora sociala medie-konton.

På begäran av våra utställare och samarbetspartners ackrediterar vi inte annonssäljare eller säljare av reklamtext och TV-medverkan.

Välkommen att ansöka om pressackreditering här:

Ansök om ackreditering