Vägbeskrivning

Svenska Mässan Gothia Towers

Mässans Gata/Korsvägen, Göteborg

Norra Europas största mötesplats för helhetsupplevelser med ett unikt läge mitt i evenemangsområdet i centrala Göteborg.

Vägbeskrivning

Svenska Mässan Gothia Towers
Mässans Gata 24, Göteborg

Svenska Mässan Gothia Towers är norra Europas största mötesplats för helhetsupplevelser med ett unikt läge mitt i evenemangsområdet i centrala Göteborg. Därför är det många besökare som promenerar från Centralstationen, eller hoppar på en av Göteborgs alla spårvagnar som tar dig till oss vid Korsvägen. Utsikt under resan ingår! För resor till Göteborg från andra städer, rekommenderar vi att du väljer ett transportalternativ med miljön i minnet.

Befinner du dig på vår mötesplats är det lika nära till både nytta och nöje. Göteborgs paradgata Avenyn ligger på komfortabelt gångavstånd. Precis runt knuten finns nöjesparken Liseberg, Universeum Science Centre, Världskulturmuseet, arenorna Scandinavium och Ullevi samt en uppsjö av trendiga restauranger, barer och spännande shopping.

Så tar du dig bäst till norra Europas största mötesplats – mitt i evenemangsområdet.

Tåg, spårvagn och buss
Göteborg är en knutpunkt för tågtrafiken, till staden tar du dig enkelt från andra storstäder i Sverige via tåg. Från Centralstationen eller tågstationen Liseberg södra går du till Svenska Mässan Gothia Towers eller hoppar på en av alla spårvagnar som går till Korsvägen.

Som resenär med spårvagn eller buss i centrala Göteborg kan du enkelt visa upp ditt betalkort för kortläsaren på spårvagnen utan att slå din kod, när kortläsaren lyser grönt är köpet genomfört. Tidtabell för lokaltrafiken och biljettinformation hittar du på vasttrafik.se.

Med bil
Om du fraktar varor eller måste ta bilen till Göteborg från E6/E20 (norrifrån) samt väg 45 (från Karlstad): Vid ankomst till Göteborg, sväng av vid skylten “Mässan Scandinavium Liseberg”. Tag första avfart vänster, sväng höger ut på Örgrytevägen och tag därefter följande avfart höger mot Svenska Mässan.

E6/E20 (söderifrån) samt väg 40 (från Borås): Vid ankomst till Göteborg, sväng av vid skylten “Mässan Scandinavium Liseberg”. Tag andra avfart höger mot hotellet.

Parkering hittar ni i närheten av Svenska Mässan utmed gatan samt i flertalet parkeringsgarage. Närmsta parkeringsgarage ligger i fokushuset ett stenkast från Svenska Mässan. Använd Göteborg Parkerings parkeringsverktyg för att hitta närmsta parkeringsplats.

Flyg och flygbuss
Anländer du till Göteborg med flyg rekommenderar vi att ta flygbussen till oss. Resan till Korsvägen tar inte mer än 20 minuter och det är både ett snabbt och mer klimatklokt alternativ än taxi. Glöm inte att klimatkompensera för din resa. Via denna länk når du en av de tjänster där du kan räkna ut och kompensera för ditt klimatavtryck på olika sätt.