Händer på mässan

INDUSTRIELL DIGITALISERING OCH AUTOMATION PÅ SCANAUTOMATIC 2024

AI ARENA

AI Arena är ett nytt område på årets mässa, fokuserat på industriell digitalisering. Här kan företag diskutera och presentera innovativa lösningar och tekniker för datahantering och analys, vilket ger besökarna en djupare förståelse för data i framtidens industri.

AUTOMATION SUMMIT

Den årliga konferensen som arrangeras av Automation Region och Svenska Mässan. Konferensen fokuserar på automatisering och digitalisering inom industrin och erbjuder värdefull kunskapsdelning och insikter om trender och innovationer.

SCENPROGRAM

På scenen utforskar vi konkreta kundfall och den senaste utvecklingen inom traditionell och digital automation. Vi delar insikter och inspirerande lösningar.

CONNECT4BUSINESS

Connect4Business är ett kostnadsfritt matchmakingverktyg som debuterar på Scanautomatic 2024. Det möjliggör effektiva möten mellan besökare och utställare, vilket ger unika möjligheter att knyta kontakter med nya kunder, leverantörer, samarbetspartners och utforska spännande affärsmöjligheter.

AUTOMATION EXPO

Automation Expo är en samarbetsplattform för innovativa automationslösningar och workshops. Här presenteras även projektet Production for Future drivs av Göteborgs Tekniska College med teknologiska innovationer som kollaborativa robotar och flexibel produktion.

YRKESLANDSKAMPEN

Ungdomar från olika länder tävlar inom automation som en del av deras förberedelse inför Yrkes-VM (World Skills).