Händer på mässan

Den svenska industrin befinner sig i en omfattande omställning. Behovet av effektiva och hållbara lösningar blir tydligare för varje dag som går. På Scanautomatic 2022 samlas industrins aktörer i samma arena för att utbyta kunskap, initiera nya samarbeten, göra affärer och ta del av en hel del spännande programpunkter och evenemang.

Den svenska industrin befinner sig i en omfattande omställning. Behovet av effektiva och hållbara lösningar blir tydligare för varje dag som går. På Scanautomatic 2022 samlas industrins aktörer i samma arena för att utbyta kunskap, initiera nya samarbeten, göra affärer och ta del av en hel del spännande programpunkter och evenemang.

Omfattande scenprogram på Scanautomatic

På mässans öppna scen presenteras bland annat konkreta kundcase, inspirationsföreläsningar, lagar och regler och kompetensutveckling.

IndTech Lounge

IndTech Lounge är en öppen yta i mässhallen där vi gör plats för presentationer, möten, och praktiska exempel från industrin och akademin. Här finns även Scanautomatic-scenen med ett fullspäckat seminarieprogram.

Välkommen!

Svenska Teknikpriset 2022

Svenska Teknikpriset är till för att uppmärksamma och belöna företag med innovationer som kan förbättra produktionsmöjligheterna för industrin. Produkten skall vara av stort intresse för industriell automation, processautomation och inom digitalisering. Juryn tar särskild hänsyn till produkternas egenskaper ur ett hållbarhetsperspektiv vid sin bedömning.

 

Priset består av två delar, juryns pris och besökarnas pris.

 

Svenska Teknikpriset delas ut den 20 oktober kl 14:00 på scenen vid IndTech Lounge B 09:51

Production for Future

Göteborg Tekniska College driver ett projekt som heter Production for Future och som tar plats på mässan 2022. Projektet sprider kunskap kring hållbarhet, mångfald och teknik, och utgörs av studenter som visar upp tekniska lösningar på mässan som till exempel kollaborativa robotapplikationer och flexibel produktion.

Till Production for Future »  Artikel Ny Teknik »

ITF Automationsdagar

Automationsdagarna samlar den ledande kompetensen inom automation för att diskutera utmaningar och möjligheter för Sveriges industriella framtid. Hur ska digitalisering och modern automation ska implementeras och hur de påverkar utvecklingen av dagens och morgondagens industri?

Innovation Hub

– start ups med fokus på affärer

 

Innovation Hub utgörs av ett utställningsområde för startups. Där finns möjlighet för såväl stora som små och medelstora företag att träffa och starta en dialog med nystartade teknikbolag, och få insyn nya lösningar som möjliggör digitaliseringen av industrin.

Mingla med branschen

After Work med DJ på Twentyfourseven, Hotel Gothia Towers, tisdag och onsdag från kl. 16.00.
Vi erbjuder fina priser i baren mellan kl. 16.00 – 20.00 mot uppvisande av ditt entrékort.

På den gränsöverskridande mötesplatsen

Scanautomatic tar plats på Svenska Mässan 18-20 oktober 2022 ihop med ProcessTeknik och Nordic Food Industry. Tillsammans utgör de en gränsöverskridande mötesplats som har automatisering, hållbarhet och digitalisering som gemensamma grundpelarna. Där kan olika branscher kan mötas för att inspireras och lära av varandra, skapa affärer och bygga framtidens industri.

Under mässorna 2022 finns delmoment som samtliga besökare och utställare kan ta del av.

Aktiviteter på ProcessTeknik »  Aktiviteter på Nordic Food Industry »