Händer på mässan

Ny Teknik AI Arena

AI Arena är ett nytt område på årets mässa, fokuserat på industriell digitalisering. Här kan företag diskutera och presentera innovativa lösningar och tekniker för datahantering och analys, vilket ger besökarna en djupare förståelse för data i framtidens industri.

Scenprogram

På scenen utforskar vi konkreta kundfall och den senaste utvecklingen inom traditionell och digital automation. Vi delar insikter och inspirerande lösningar.

KompetensLabbet

KompetensLabbet är en samarbetsplattform för innovativa automationslösningar och workshops. Här presenteras även projektet Production for Future som drivs av Göteborgs Tekniska College med teknologiska innovationer som kollaborativa robotar och flexibel produktion.

Studentdagen

Vi välkomnar elever att delta i guidade rundturer, unik möjlighet att uppleva det senaste inom processindustrin. Det är ett ypperligt tillfälle att uppleva teknikens framkant och möta ledande experter. För utställare erbjuder detta en fantastisk plattform att visa upp de senaste innovationerna och knyta kontakter med framtidens talanger.

Automation Summit

Den årliga konferensen som arrangeras av Automation Region och Svenska Mässan. Konferensen fokuserar på automatisering och digitalisering inom industrin och erbjuder värdefull kunskapsdelning och insikter om trender och innovationer.

Sustainability Circle

Vi visar och ger dig möjlighet att prova på och uppleva vad som krävs för att nå en mer hållbar produktion 2030. Smedjan innehåller det nödvändiga för gemensam tanke och testning inom de områden vi anser måste utvecklas. Tillsammans med de 50 engagerade företagen i nätverket Sustainability Circle.

Prenumerera på våra nyhetsbrev för senaste nytt