Röster om Scanautomatic 2018

Utställarcitat från Scanautomatic 2018

 

Gunilla Voldstad, market communication manager, ABB:

”Vi har haft ett enormt tryck i montern! Våra säljare är dessutom väldigt nöjda med kvaliteten på besökarna. Vi märker ett stort intresse för vår satsning ABB Ability, där vi lyfter fram alla våra uppkopplade lösningar. I år satsade vi på en monter i två plan, med en seminarieyta och mötesrum i bottenplanet och ett café ovanpå. Det blev väldigt lyckat!”

 

Jimmy Nilsson, marknadschef, SMC Automation:

”I år var mässan klart bättre än tidigare, mer fokuserad. Speciellt på IoT och digital kommunikation. Själva presenterar vi ett nytt trådlöst protokoll där man slipper signalkablar från styrsystemen, vilket lämpar sig bra för rörliga robotapplikationer eller svetsapplikationer. Det har gjort bilindustrin mycket intresserad, vi har fått väldigt lovande leads.”

 

Daniel Wiberg, marknadschef, OEM Automatic:

”Årets Scanautomatic har genererat många leads för oss, många intressanta möten. Här gör vi den största mässatsningen under året, i år med en monter på 200 kvm där vi kan visa vår bredd inom industriautomation. Vi har haft en genomgående hög kvalitet på besökarna och vi räknar med att nå våra mål.”

och besökarna tyckte...

Magnus Brander, Xylem Water Solutions, Motala:

”En fantastiskt intressant teknikmässa, med mycket innovativ teknik! Man får en bra uppfattning om vad som ligger i framkant. Vi är här för att hitta samarbetspartner inom pumpteknik.”

 

Mats Altin, SCA, Sundsvall

”Mässan är toppen, allt finns ju här! Mitt ansvarsområde i koncernen är underhållsmaterial och reservdelar. Vi ska skriva nya avtal med befintliga leverantörer, men är även öppna för att hitta nya leverantörer”.

 

Midhat Crnic, GKN Aerospace, Trollhättan

”En mycket givande mässa! Jag jobbar med förvaltning av vårt system och är intresserad av kompatibla lösningar för nätverket och för att samla data från produktionen. Vi kommer att göra affärer här.”

 

Christine Broomé, VUTAB, Västerås

”För oss har mässan varit mycket lärorik. Vi sysslar med ugnsteknik, t ex termoelement och har hittat några intressanta leverantörer på mässan. Vi har även begärt in offerter och det kan absolut bli affär.”

 

Bertil Larsson, Innovationsteknik Väst AB, Borås

”Vårt bolag utvecklar handikappanpassade bilar och jag är på mässan för att söka automation och komponenter. Jag har goda förhoppningar att hitta rätt leverantör, här finns ju det mesta.”