Röster om Scanautomatic

Utställarcitat från Scanautomatic 2022

– Det här är den största automationsmässan i Sverige så historiskt har det varit en viktig plats för oss att vara med på. Vi träffar våra existerande och potentiella kunder, men det är också en viktig mötesplats för industrin i stort. Vi genomgår nu en stor digitaliseringsresa så industrin tjänar på att faktiskt lyssna på vad som sägs på den här mässan, säger Maria Wendt, marknadskommunikationsansvarig på Mitsubishi Electric.

 

– Här ges man en koncentrerad bild av företag, personer och partners. Scanautomatic är superviktig för oss, det är ett effektivt sätt att förmedla vårt budskap till marknaden. Branschen står inför många utmaningar, men energiförsörjning är definitivt centralt för många. Hela försörjningskedjan har fått sig en törn med det som händer runt om i världen. De delarna, tillsammans med hållbarhetstänket är det viktigaste just nu, säger Fredrik Wåhlstrand, vd för Rittal i Skandinavien.

och besökarna tyckte...

Yukari Tsuji, NOTE, Torsby:

– Vi är här för att leta efter ny teknik. Hittills har mässan varit väldigt givande för oss. Jag tror att en sådan här typ av mötesplats är jätteviktig för branschen. Att man får ta del av och lära sig om ny teknik samtidigt som man får prata med branschfolk och få inspiration.

 

Magnus Brander, Xylem Water Solutions, Motala:

”En fantastiskt intressant teknikmässa, med mycket innovativ teknik! Man får en bra uppfattning om vad som ligger i framkant. Vi är här för att hitta samarbetspartner inom pumpteknik.”

 

Mats Altin, SCA, Sundsvall

”Mässan är toppen, allt finns ju här! Mitt ansvarsområde i koncernen är underhållsmaterial och reservdelar. Vi ska skriva nya avtal med befintliga leverantörer, men är även öppna för att hitta nya leverantörer”.

 

Midhat Crnic, GKN Aerospace, Trollhättan

”En mycket givande mässa! Jag jobbar med förvaltning av vårt system och är intresserad av kompatibla lösningar för nätverket och för att samla data från produktionen. Vi kommer att göra affärer här.”

 

Christine Broomé, VUTAB, Västerås

”För oss har mässan varit mycket lärorik. Vi sysslar med ugnsteknik, t ex termoelement och har hittat några intressanta leverantörer på mässan. Vi har även begärt in offerter och det kan absolut bli affär.”

 

Bertil Larsson, Innovationsteknik Väst AB, Borås

”Vårt bolag utvecklar handikappanpassade bilar och jag är på mässan för att söka automation och komponenter. Jag har goda förhoppningar att hitta rätt leverantör, här finns ju det mesta.”