Kompetenslabbet - en plattform för automatiserad produktion

Besök Kompetenslabbet när du är på Scanautomatic, en mötesplats som adresserar och övervinner hindren för små och medelstora företag, samt stora organisationer, när det gäller att ta steget mot automatiserad produktion. Vårt fokus är samarbete och kunskapsdelning, vi erbjuder vi en dynamisk arena där du kan få hjälp att hitta vägledning mot en automatiserad processindustri.

Med partners som Göteborgs Tekniska College, RISE, Chalmers, EIT Manufacturing och Chalmers Industriteknik, har Kompetenslabbet möjligheten att ge dig som besökare tillgång till en omfattande samling resurser och expertis. Det inkluderar allt från VR-baserad träning till Chalmers analysverktyg för kompetensgap och Production for Futures minifabriker.

Vi strävar efter att vara en katalysator för lärande och utveckling inom automatisering och processindustri. Genom vår plattform kan du utforska, diskutera och få tillgång till den senaste kunskapen och expertisen i branschen.

Detta ger en unik möjlighet att lära sig från branschledande aktörer, skapa nya kontakter och utforska både möjligheter och utmaningar inom automatisering och processindustrins utveckling.

Låt oss tillsammans forma framtiden för automatiserad produktion!