Press och media

Senaste nyheterna och releaserna

Från traditionella automationslösningar till AI på Scanautomatic och ProcessTeknik

AI, Deeptech och branschledande utställare lockade besökare till Scanautomatic och ProcessTeknik den 8–10 oktober på Svenska Mässan. Trots ett kärvt marknadsläge kunde båda mässorna uppvisa positiva resultat – och väldigt nöjda utställare. AI kan förändra fram...

Avancerad Digitalisering

Avancerad Digitalisering är ett unikt samarbete mellan näringslivet och staten som syftar till att stärka Sveriges konkurrenskraft genom ny teknik och digitalisering. Genom sitt deltagande på Scanautomatic och Ny Teknik AI Arena bidrar de till att visa hur gemensam forskning och innov...

Så blir AI en drivkraft i produktutvecklingen

På årets Scanautomatic kommer Maria Stranne, avdelningschef för digital teknik och innovation på SKF, att tala om AI och dess potential att förbättra produktutvecklingens olika faser. Som en av huvudtalarna på AI Arena den 9 oktober, kommer Stranne att fördjupa sig i hur AI kan ef...

Kontaktperson

Stefan Engelbrektsson
Affärsansvarig för Scanautomatic
E-post: [email protected]
Tel: +46 31-750 89 44

Bilder från Scanautomatic 2022

Logotyper

Logotyp i PNG-format

Logotyp i PNG-gormat (Vit)

Logotyp i EPS-format

Vilken fil ska jag välja?

EPS
Passar om du använder t.ex. Illustrator, Photoshop, InDesign eller annat rit-, layout- eller bildredigeringsprogram.

PNG
Passar till webb-publicering och till t.ex. Word, Excel, PowerPoint eller annat ordbehandlings-, kalkyl- eller presentationsprogram.


Pressbilder

Bilderna i Svenska Mässans bildarkiv är fria endast för redaktionell publicering, journalistiskt bakgrundsmaterial eller marknadsföring för Scanautomatic på Svenska Mässan. Ange källan samt fotografens namn. Saknas fotografens namn ange källa Svenska Mässan.

Pressackreditering

Du som är journalist, fotograf eller har ett likvärdigt redaktionellt uppdrag är välkommen att ansöka om pressackreditering till Scanautomatic. Ansökan ska göras i förväg och besked om beviljad ackreditering meddelas tidigast två veckor innan mässan öppnar.

I ansökan behöver du beskriva ditt uppdrag samt var vi kommer kunna ta del av det publicerade materialet, tryckt eller digitalt. Detsamma gäller för dig som är bloggare eller har stora sociala medie-konton.

På begäran av våra utställare och samarbetspartners ackrediterar vi inte annonssäljare eller säljare av reklamtext och TV-medverkan.

Välkommen att ansöka om pressackreditering här:

Ansök om ackreditering