Redo för framtiden?

Artikel från SOMAS

SOMAS Industri 4.0 tar dig med på resan.

Industri 4.0Att utnyttja dagens moderna teknologier möjliggör stora kostnadsbesparingar och ger ökat informationsflöde.

SOMAS erbjuder smarta ventillösningar till processindustrin. Lösningen är ventiler och manöverdon av egen design som bestyckas med digitala ventillägesregulatorer eller sensorer. Detta möjliggör högsta tillgänglighet och samtidigt säkras kunden upp för den digitala framtiden.

Företagets flexibilitet erbjuder högkvalitativa produkter, oavsett protokoll eller buss-system, för processindustrins krävande applikationer inom flertalet branscher.
– Vårt fokus på att ständigt erbjuda de bästa tänkbara digitala lösningarna gör att vi känner oss redo både för det som är här och nu, men också för framtiden, berättar Senior Advisor Johnny Hindenäs.