Öppen och flexibel styrlösning

Artikel från Beijer Electronics

Traditionellt sett har styrlösningar varit stängda och lokala med anslutning till andra system via kommunikationsprotokoll och därmed bundna till en specifik tillverkare. Med ett växande behov av produkter som är mer öppna och flexibla behövs nya lösningar för industrin.

Magnus BuhreÖppna och flexibla lösningar blir alltmer efterfrågade inom industrin med produkter som möjliggör kommunikation och anslutning med hård- och mjukvara oavsett tillverkare.
– Fördelen för våra kunder att välja en flexibel lösning är friheten att inte binda upp sig till en specifik produkttyp eller tillverkare, säger Magnus Buhre, Global Product Manager på Beijer Electronics.
– Det går att jämföra med fjärrkontroller för olika apparater i hemmet då du kanske har en för varje maskin. Med ett universellt alternativ kan du kommunicera med alla produkter oavsett tillverkare och är fullt i linje med Beijer Electronics filosofi och produktdesign. Styrsystem är under ständig utveckling och då är det viktigt för oss att erbjuda våra kunder en öppen och transparent lösning som fungerar idag och i framtiden, säger Magnus.