Fokus på helhetslösningar

Artikel från Mitsubishi Electric Factory Automation 

Mitsubishi Electric Factory Automation fokuserar på automatiserade helhetslösningar för alla behov och branscher.

Mitsubishi Electric Factory Automation Mitsubishi Electric Factory Automation är en världsledande aktör inom försäljning, support och produktion av automationslösningar. Vi finns representerade i hela världen, som din globala partner och lokala vän. Våra automationslösningar bidrar till att förbättra produktiviten, kvalitén och säkerheten i era dagliga utmaningar – lösningar från Mitsubishi Electric kan man alltid lita på.

Som en del i Mitsubishi Electrics kompletta helhetslösningar har vi utvecklat e-F@ctory som hjälper er att möta dagens digitala utmaningar genom att hantera varje verksamhets unika behov vid säker dataöverföring. e-F@ctory bidrar till att uppnå högsta nivå av produktivitet genom sömlös integrering av hela anläggningen, med världens sabbaste höghastighetsnätverk – CC-Link IE.