Följ med på ÅF:s resa in i framtiden

ÅF Industry kommer i sin monter att visa hur ÅF gör framtiden – ”ÅF Making Future”

Jörgen Katz som är Business Unit Manager och ansvarar för utvecklingen av affärer runt kemi, petrokemi, olja och gas ser fram emot att locka in mässbesökarna i montern.

– Min roll som Business Unit Manager innebär att jag har ansvar för att utveckla våra affärer runt kemi, Petrokemi, Olja och Gas. Vi kommer visa hur vi gör framtiden ”ÅF Making Future”, där vi självklart vill visa våra kunder vad vi menar med det, samt attrahera nya medarbetare, säger Jörgen Katz.

ÅF Industry är i dag cirka 3700 anställda, verksamma inom sju stycken affärssegment; Advanced Manufacturing, Automotive R&D, Food & Pharma, Industrial Engineering, Product Development, Specialized Technical Services och Process.

– Inom affärsområdet process är vi fem stycken BU i sex länder; Sverige, Norge, Tjeckien, Tyskland, Spanien och Sydafrika. Vi inom Process har till uppgift att utveckla våra affärer inom Papper och Massa samt Kemi, Petrokemi och Olja och Gas.