Mässbesök – inspirationsresor

Vi fortsätter vår rundresa både i Sverige och utomlands och träffar ett stort antal företag där vi får synpunkter och inspiration för den fortsatta utvecklingen av mässornas innehåll inför 2018.

Den 4-5 oktober besökte vi Herning Industri, HI Tech & Industry Scandinavia. Det är Danmarks största industrimässa med ett stort antal fokusområden förlagda i olika hallar, mässor i mässan. Den bestod av områdena Energi, Automation, Logistik, Underleverantör, Verktyg och Livsmedel plus att de hade en livsmedelstävling ’International Food Contest’. Mässan var välbesökt och vi träffade även många av våra kunder/utställare som dock representerades av de danska bolagen. HI hade i år även en hall med fokus på start-ups och seminarier där seminarievärdarna var sponsorer/partners och där man skapat konferensprogrammet tillsammans med ingenjörsföreningen i Danmark. Konferensprogrammet bestod av Framtidens teknologi, Framtidens ledare, Startup & Scaleup och Digitalisering.

Herning 2017