IndTech Lounge

IndTech Lounge

En av årets nyheter är IndTech Lounge – en öppen yta där vi gör plats för presentationer, mingel och praktiska exempel från industri och akademi. Flera av aktiviteterna ingår i mässans seminarieprogram, men vi skapar även förutsättningar för möten som kan leda till nya samarbeten och innovationer. Därutöver sammanför vi entreprenörer, finansiärer och storbolag med hjälp av strukturerad matchmaking.

Scenprogram på Scanautomatic

Seminarieprogrammet bjuder på företagscase och teknikspaning inom mässornas tre huvudteman hållbara lösningar, smart industri samt energi och elektrifiering. Automation Region och det strategiska innovationsprogrammet PiiA modererar och står för värdskapet.

Här hittar du seminarieprogrammet »

MDU Solar Team

Studenter från Mälardalens universitet har under flera år tävlat i Bridgestone World Solar Challenge, ett 300 mils race genom Australien för soldrivna bilar. Genom ett samarbete med universitetet visas årets tävlingsbil upp i IndTech Lounge och studenterna är på plats för att berätta mer och svara på frågor. Missa inte!

Matchmaking

Under ledning av Ignite Sweden genomförs en matchmaking onsdag eftermiddag med start klockan 14.00. Syftet är att sammanföra entreprenörer, finansiärer och storbolag för att fånga upp och accelerera nya innovationer.

Välkommen att kontakta Ignite Sweden om du vill veta mer »

Night Aut Liseberg

Vi avslutar den första mässdagen på absolut bästa sätt – med mingel, roliga aktiviteter och middag på Liseberg. Välkommen till en exklusiv utekväll för indtech-nördar. Begränsat antal platser, föranmälan krävs.

Mer information och anmälan »


IndTech är ny teknik som gör industrin smartare och mer hållbar. IndTech Lounge är ett av flera initiativ som syftar till att lyfta fram svensk IndTech som ett nytt nationellt styrkeområde. Aktiviteterna under Scanautomatic och ProcessTeknik planeras och genomförs av Automation Region, det strategiska innovationsprogrammet PiiA, Ignite Sweden samt Svenska Mässan.