Scanautomatic

Mötesplatsen för framtidens automation och digitalisering av industrin

Mötesplatsen för framtidens automation och digitalisering av industrin

Scanautomatic 2021 flyttar till 18–20 oktober 2022

Under året som gått har vi dessvärre fått ställa det fysiska mötet åt sidan och istället “träffas” digitalt. Vår förhoppning och ambition har hela tiden ändå varit att vi ska kunna genomföra Scanautomatic 2021 i oktober. Samtidigt har vi stått redo att ompröva denna plan om situationen skulle kräva det.

Utifrån rådande omständigheter och fortsatt gällande restriktioner har vi därför kommit fram till att ett genomförande av Scanautomatic 2021 så som vi är vana att uppleva mötesplatsen inte är möjligt.


Scanautomatic är mötesplatsen för företag och organisationer som utvecklar framtidens smarta och hållbara industri. Här visas nya komponenter, energieffektiva system och innovativa automationslösningar. Här har du möjlighet att möta dina kunder, hitta nya samarbeten och utbyta kunskap med branschkollegor.

Scanautomatic arrangeras parallellt med ProcessTeknik och är den ledande mötesplatsen för framtidens automation och processteknik i Norden.

Vi ses på Scanautomatic 18-20 oktober 2022!

Tillsammans för en hållbar industri

Det pågår en omfattande omställning av industrin där företagen söker allt effektivare och mer hållbara lösningar. Scanautomatic stöttar en positiv utveckling genom att erbjuda en arena för omvärldsanalys, kunskapsutbyte och exponering av framgångsrika exempel.

Tillsammans med ProcessTeknik och Nordic Food Industry utgör Scanautomatic en branschöverskridande mötesplats med tre mässor under samma tak. Med målet att skapa ökad kompetens kring gemensamma utmaningar sätter vi under 2021 fokus på tre områden – hållbarhet, smart industri och energi.

Fokusområden

Vilket ansvar har industrin och hur kan utmaningar vändas till affärsmöjligheter?

Vad är visionen och hur skapar vi värde i alla led?

Hur ser potentialen ut för effektivisering och förnybar produktion?

Nyheter från Scanautomatic

Prenumerera på Scanautomatic nyhetsbrev

Inga resultat

Hur skapar vi en hållbar framtid för industrin?

03 december / 2020

Coronakrisen har hittills skakat om en hel värld och industrin är inget undantag. Det senaste halvåret har kantats av stora förändringar och utmaningar. Något som riskerar att långsiktigt påverka både konkurrenskraftighet och utvecklingstakt mot en mer hållbar framtid. Något måste göras, men vad? - Många företag jobba på för fullt för att anpassa verksamheten till det nya omvärldsläget. Vi...

Läs vidare

"Vi ser en mycket positiv utveckling där mässan blir en allt viktigare mötesplats för industrin. Att ta del av goda exempel, träffa andra med liknade utmaningar och tillsammans dela erfarenheter är minst lika viktigt som att presentera egna lösningar." -Catarina Berglund, processledare på Automation Region

Upplev Scanautomatic & ProcessTeknik på 1 minut!

Safe to visit - Safe to exhibit

Våra besökares och medarbetares hälsa och säkerhet är vår högsta prioritet. För att erbjuda er bästa möjliga förutsättningar för ert besök hos oss har vi anpassat vår anläggning och våra rutiner efter rådande omständigheter. På vår mötesplats har vi stora ytor vilket gör att det är lätt att hålla avstånd.

Läs mer här »

Partners

Mediapartners