Nordens största mötesplats för framtidens automation

6–8 oktober 2020 | Svenska Mässan, Göteborg

6–8 oktober 2020 | Svenska Mässan, Göteborg

Scanautomatic är den självklara mässan för svensk industri när det gäller digitalisering, ny teknik, nya affärer och kunskapsöverföring. Det är här framtidens komponenter och automationslösningar presenteras som kan göra din verksamhet mer konkurrenskraftig.

För att vara konkurrenskraftig på en global marknad är det nödvändigt att svenska företag anammar ny teknik till sin tillverkning. En av de centrala frågorna blir hur man ökar produktiviteten och samtidigt håller nere kostnaderna. På Scanautomatic finner du lösningarna för en effektiv och automatiserad produktion.

Scanautomatic arrangeras parallellt med ProcessTeknik, detta är den ledande mötesplatsen för framtidens automation och processteknik i Norden.

”Årets Scanautomatic har genererat många leads för oss, många intressanta möten. Här gör vi den största mässatsningen under året, i år med en monter på 200 kvm där vi kan visa vår bredd inom industriautomation. Vi har haft en genomgående hög kvalitet på besökarna och vi räknar med att nå våra mål.”

 Daniel Wiberg, marknadschef, OEM Automatic

Läs fler citat om Scanautomatic 2018

FOKUSOMRÅDEN

Branschöverskridande automationskonferens

Automation Summit lanserades av Automation Region år 2013 för att skapa möjligheter till oväntade möten och nya affärer. Konceptet med branschöverskridande presentationer och diskussioner som fokuserar på att guida beslutsfattare att satsa på automation för att lyfta sin verksamhet har blivit mycket uppskattat. Den 9 oktober 2019 arrangeras konferensen i Västerås med Svenska Mässan som medarrangör.

KEYNOTE SPEAKERS 2018

Läs 2018 års mässtidning

Meet the future of industrial digitization – Nordens största mötesplats för framtidens automation och processteknik.

Klicka här för att läsa mässtidningen »

STÄLL UT PÅ

SCANAUTOMATIC

Bilder från 2018

Mediapartners